Empowerment Coaching

Empowerment coaching gaat er over dat jij terug de controle gaat nemen over jouw leven. Terug naar wie jij werkelijk bent en van daaruit keuzes kunt gaan maken om zo het leven te creëren dat jij daadwerkelijk wilt.

 Coaching

Ieder mens kent momenten in zijn leven waarin hij/zij vast zit in een bepaald patroon, een vicieuze cirkel of zelfs neerwaartse spiraal. 
Alles draait om inzicht en bewustwording. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt ,  wat jij wil in je leven, wat je dromen zijn,  maar ook wat jou beperkt , je overtuigingen. Jij staat centraal. We gaan samen aan de slag zodat jij je (weer terug) in kracht voelt staan en de held bent van je eigen leven.
 


 

Access Bars

Een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS . Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wil, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt,  biedt een Bars sessie ook  verandering  op vele vlakken van het leven.  
Denk hierbij aan themas als geld , controle ,creativiteit en communicatie.
Zie het als het opschonen van je computer, alle overbodige informatie word laag voor laag verwijderd ,  dat is wat acces bars met jou doet.
De sessie duurt 1  tot  1,5 uur , waarbij je ontspannen ligt en ik 32 punten (bars) op je hoofd zacht aanraak.. 
 
 

Energetische facelift

Een fantastisch energetische bodyproces met geweldige resultaten. Het behandelt de huid en weefsels van de borst , de hals en het gezicht .        Wanneer iemand veel heeft meegemaakt in het leven is dit vaak te zien in het gezicht, Het stralen is weg, rimpels zijn zichtbaar en de huid is verzakt.  Een energetische facelift zorgt voor  het verjongen en revitaliseren van de cellen van binnenuit. Stop de tijd en geef je lichaam een verfrissing in uiterlijk en energie. Een manier van verjongen zonder botox of andere medische ingrepen


Hypnotherapie

Als hypno-coach werk ik met het onderbewuste. In het onderbewuste zitten al onze overtuigingen , gedachten en gevoelens. Als deze overtuigingen, gedachten en gevoelens negatief zijn kunnen ze je belemmeren in het dagelijkse leven . Onder hypnose kun je daadwerkelijk deze overtuigingen met positieve suggesties veranderen. 
 Tarieven        

Alle tarieven zijn inclusief BTW

Hypnotherapie 

€ 60,-           60-90 minuten

Virtuele maagband

€ ,-               4 sessies en online ondersteuning

coachingsessie 

€ 60,-           60-90 minuten

Acces Bars

€ 60,-           60-90 minuten

Energetic facelift

€ 60              60-90 minuten

Reiki

€ 60               60-90 minuten

Traject van 5 sessies

€250,-            5 sessies van 60-90 minuten 


Ik vind dat geld geen blokkade mag zijn om jezelf persoonlijk te ontwikkelen . Mocht je een behandeling wensen of een workshop willen bijwonen maar ontbreekt het je aan de financiele middelen, dan wil ik je graag uitnodigen dit samen met mij te bespreken .