Wat is Access Consciousness...

Access Consciousness Is uit America over komen waaien en wereldwijd steeds grootser en bekender aan het worden. Access bevat tools en krachtige technieken die je helpen dichtbij je eigen innerlijk weten te komen. In onszelf hebben wij alle antwoorden op onze vragen maar door overtuigingen , vaak aangeleerd en overgenomen van anderen,  (negatieve) gedachten en gevoelens (die vaak niet eens van onszelf blijken te zijn) zijn we steeds verder verwijderd geraakt van ons eigen innerlijk weten. 

In mijn praktijk bied ik diverse bodyprocessen en tools om jouw weer op weg te helpen richting een krachtiger zelf en groter innerlijk weten.


Access Bars

Een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS . Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wil, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt,  biedt een Bars sessie ook  verandering  op vele vlakken van het leven.  
Denk hierbij aan themas als geld , controle ,creativiteit en communicatie.
Zie het als het opschonen van je computer, alle overbodige informatie word laag voor laag verwijderd ,  dat is wat acces bars met jou doet.
De sessie duurt 1  tot  1,5 uur , waarbij je ontspannen ligt en ik 32 punten (bars) op je hoofd zacht aanraak.. 
 
 


Energetische facelift

Een fantastisch energetische bodyproces met geweldige resultaten!                                                     
 Het behandelt de huid en weefsels van de borst , de hals en het gezicht .                                                               Wanneer iemand veel heeft meegemaakt in het leven is dit vaak te zien in het gezicht, Het stralen is weg, rimpels zijn zichtbaar en de huid is verzakt.  Een energetische facelift zorgt voor  het verjongen en revitaliseren van de cellen van binnenuit. Stop de tijd en geef je lichaam een verfrissing in uiterlijk en energie. Een manier van verjongen zonder botox of andere medische ingrepen